середу, 13 червня 2012 р.

Швидко казка мовиться, та не швидко діло робиться....

Третій день роботи семінару розпочався ззі створення учнівської публікації за допомогою програми MS Publisher. Слухачі отримали інформацію про основні вимоги до учнівської публікації. Було наголошено, що бюлетень створюється для розміщення текстової та графічної інформації, яку здобули учні за результатами опрацювання друкованих джерел інформації та всесвітньої мережі Інтернет. З ланки учнів призначається редколегія, яка може включати у своєму склада головного редактора, кореспондента, відповідального за випуск тощо.

Було наголошено, що всі ці учні приймають активну участь у створенні інформаційних матеріалів і ставлять свої прізвища після кожної статті та не забувають робити посилання на використані ресурси.
В другій половині дня, слухачам було запропоновано створити власні вебсторінки для реклами проекту. Постало нагальне питання реєстрації на поштових серверах і створення власної поштової скриньки. Рекомендовано було зареєструватися на сайтах www.ukr.net та www.gmail.com.
Валентин Костенко розповів про переваги із застосуванням цих ресурсів у педагогічній практиці.
Учасники тренінгу на власні очі побачили як виглядає електронна скринька, з'ясували, що потрібно робити, щоб почати листування. Дружно були відкриті поштові скриньки для тих учасників тренінгу, які ще їх на мали.

2 коментарі: